ju lutem - traduzione - Albanese-Italiano Dizionario - Glosbe- ju ju be tã đánh giá ,sq Duhet t'ju them se nuk e di se sa organe të mia janë printuar në 3D si të tilla po mund t'ju them se është shumë sfiduese për mua, të menduarit për këtë koncept të se ardhmes dhe atë, në gjithë botën prindërit ju tregojnë fëmijëve të tyre të vegjël, ju lutem, ju duhet të hani këtë, Kam punuar gjithë ditën me printerin 3D qe ti të hash këtë vakt.Tilat - JUJU-yrityskampusTilaa menestyä. Edus­tus­ti­lois­ta va­ras­toi­hin: Ju­jus­sa kas­vu ei jää ti­las­ta kiin­ni. Vii­den kiin­teis­tön muo­dos­ta­mal­ta kam­puk­sel­ta löy­tyy ti­lo­ja vaa­ti­viin ja vaih­tu­viin tar­pei­siin, tarvitsitpa sitten yksittäistä työpöytää tai useiden toimistojen kokonaisuutta.Tilat - JUJU-yrityskampus

Tilaa menestyä. Edus­tus­ti­lois­ta va­ras­toi­hin: Ju­jus­sa kas­vu ei jää ti­las­ta kiin­ni. Vii­den kiin­teis­tön muo­dos­ta­mal­ta kam­puk­sel­ta löy­tyy ti­lo­ja vaa­ti­viin ja vaih­tu­viin tar­pei­siin, tarvitsitpa sitten yksittäistä työpöytää tai useiden toimistojen kokonaisuutta.

Trò chuyện trực tuyến

WhatsApp

Copyright ©AoGrand All rights reserved